Bliv låner

Vidste du, at dit sygesikringsbevis kan fungere som lånerkort, men at du også kan få et flot dedikeret lånerkort fra KulturRummet til din samling?

Vifte af lånerkort fra KulturRummets bibliotek, på gul baggrund.

Hvis du er over 18 kan du blive oprettet som låner på flere måder:

  1. Henvend dig ved personalet i den betjente åbningstid, med dit sygesikringsbevis i hånden, så klarer vi det på nul komma fem.
     
  2. Du kan også klare det hjemmefra med NemID eller MitID. Besøg dette link og se hvordan.

Særligt om at oprette en låner under 18 år:

Lånerkort til en låner under 18, forudsætter et samtykke fra dig som forælder/værge hvor du forpligter sig som økonomisk ansvarlig. Det betyder at eventuelle gebyrer og erstatninger overføres til dig.

Klik her for at give samtykke hjemmefra

Når erklæringen er afgivet, opretter vi snarest muligt dit barn som låner ved Biblioteket i Thy. Dit barn kan nøjes med bruge sundhedskortet som lånerkort, men kan også få et særskilt plastkort hvis du ønsker det.

Du kan naturligvis også møde op på biblioteket og få oprettet dit barn som låner her og nu. Bare husk at medbringe både dit eget og barnets sundhedskort.

Klik her for at ophæve samtykket igen.

Bekræftelsesmail:

Når du har oprettet dig som låner og evt. angivet din mailadresse vil du modtage en verifikationsmail fra os.
Mailen skal bekræftes inden for 72 timer, ellers gemmes mail-oplysningerne ikke og du vil dermed ikke modtage beskeder fra biblioteket via mail.

Tjek evt. din spam-mappe, hvis du ikke kan se en mail fra os.

Hvis du har oprettet et barn som låner via vores samtykke, modtager du to mails til verifikation til den samme mailadresse: En for din barns lånerkort og en i forhold til at være økonomisk ansvarlig.
Begge mails skal verificeres.

Hvis du ændrer mailadresse, vil der blive sendt en ny verifikationsmail ud.