Bruce Springsteen 70 år

Tillykke til The Boss

23.09.19
Bruce Springsteen - The Boss - er om nogen kendt for sine timelange, kraftfulde og fantastiske livekoncerter. Og selvom han i dag fylder 70, er der ikke skruet ned for energien.

I anledningen af Bossens fødselsdag, får du her en fødeslsdagspakke af forslag til spektakulære Springteen-oplevelser - klik ind på Qello Concerts, bibliotekets streamingtjeneste for koncerter, og få Springsteen live hjemme i din egen stue! På Qello Concerts kan du opleve Springsteen & The E Street Band give den gas i den formidable tre timer lange koncert Live in Barcelona - næsten som at være der selv! Du kan også opleve en lidt kortere, men mindst lige så mindeværdig og energisk optræden med Live at Glastonbury fra 2009.

Du kan også få indblik i hvor stor betydning Springsteen har for fans verden over i dokumentaren Springsteen and I, hvor fans fortæller om deres forhold til ham, og om hvad hans musik betyder for dem - se den på Stingray Qello, eller lån den på dvd nedenfor, hvor du også finder en perlerække af koncertoplevelser - og et par andre uundgåelige Springsteengodter, bl.a. hans anmelderroste selvbiografi fra 2018 Born to run.

Fra os på biblioteket, der ikke kan få nok Springsteen - rigtig god fornøjelse! 

Oprindeligt skrevet af Tanja Kate Jensen, Hillerød Bibliotekerne.

Materialer