Bestil en feriepakke for hele familien

10.05.19
Der er masser af ting, man skal have styr på, inden ferien går i gang, og der er måske ikke altid så meget tid til at gå biblioteket og skaffe den bog eller tv-serie, man er interesseret i. Biblioteket i Thy tilbyder derfor, at du kan bestille en feriepakke med de materialer, du gerne vil have med på en hyggelig ferie.

Udfyld formularen herunder, eller ring på tlf. 99172800, så sammensætter vi en lille pakke, du kan afhente på en af vores afdelinger i Thy.
Vi kan desværre ikke forlænge lånetiden på materialerne, så udlånstiden er stadig en 28 dage for bøger og musik – og 14 dage for magasiner, spillefilm og spil.

Feriepakketilbuddet gælder fra d. 15 maj til d. 15 august

(Hvis formularen ikke vises automatisk - så klik her: Bestil feriepakke)

Skriv venligst hvem der skal låne pakken. Skriv IKKE cpr.nr. og lignende
Hvornår vil du gerne hente pakken?
Hvem skal modtage pakken. Voksne, børn eller både-og? Skriv gerne aldersgruppe ved børn.
Bøger, lydbøger, brætspil, film, PlayStation spil m.m? (Husk at film, brætspil og digitale spil kun kan lånes i 14 dage)
Hvad kan I lide, skal det ligne noget I har læst før?
Skriv eventuelle bemærkninger

Bemærk følgende inden du sender bestillingen:

Hvordan vi behandler dine personlige oplysninger:
Formålet med denne bestillingsside er, at give vores brugere mulighed for at bestille en feriepakke med materialer.. Dataansvarlig er Biblioteket i Thy, Tingstrupvej 19, 7700 Thisted

De personlige oplysninger du sender, bliver brugt til at håndtere din bestilling. Vi gemmer dine data i op til et år, for at vi kan lave statistik og forbedre vores service fremover. Efter dette tidspunkt slettes dine oplysninger. 

Dine oplysninger videregives ikke til andre. Hvis du fortryder din bestilling kan du kontakte Bibliotek i Thy og få dem slettet.

Databeskyttelse i Thisted Kommune
Læs mere herom på:
 https://www.thisted.dk/OmKommunen/Databeskyttelse.aspx
Få mere information om databeskyttelse generelt på:  www.datatilsynet.dk

Send venligst ikke personfølsomme oplysninger som fx. cpr.nr. via denne formular