Brugerundersøgelse

Kære bruger hos Biblioteket i Thy. Har du 5-10 minutter tilovers, og har du lyst til at hjælpe en studerende big time, så læs videre her.

Jeg er i øjeblikket i gang med en brugerundersøgelse blandt brugerne af Biblioteket i Thy – en undersøgelse, der gerne skal gøre mig en hel del klogere på, hvem vores mange brugere er, hvad de bruger bibliotekerne til, og hvad deres syn er på bl.a. de forskellige services, bibliotekerne tilbyder. Brugerundersøgelsen er et led i mit afsluttende speciale på kommunomuddannelsen.

I den forbindelse vil det være en kæmpestor hjælp, hvis du klikker dig ind på linket herunder og udfylder spørgeskemaet. 
Link: http://bit.ly/bibliotek2022

Jeg kan desværre ikke udlove nogen præmier for at deltage, men til gengæld skal du vide, at du ved at udfylde spørgeskemaet har gjort i hvert fald én af dagens gode gerninger og gjort en studerende meget glad. Jo flere besvarelser, desto bedre grundlag for at blive klogere - og for at skrive en langt bedre opgave. Simpelt-hen.

Din besvarelse er fuldstændig anonym, tager som sagt ca. 5-10 minutter at udfylde og bidrager altså med masser af god viden, som forhåbentlig kommer ikke bare mig, men også dig og de andre brugere til gode.

Der er mulighed for at besvare spørgeskemaet til og med onsdag d. 13. april.

På forhånd tak for din hjælp og rigtig god dag til dig.

Bedste hilsner

Kristian Søndergaard Pallesen
Administrativ medarbejder hos Biblioteket i Thy