Husk dine læste bøger med Biblioteket-appen

25.11.20
Hvad var det nu lige den der gode bog hed? Nu kan du holde styr på din læsning med den nye lånehistorik, som husker hvad du har lånt.

Det er en funktion, som længe har været et ønske hos rigtig mange brugere, nemlig at lave en liste over, hvilke bøger du har læst.

Når du har opdateret til den nyeste version af appen og givet tilladelse til opsamling af data, vil dine lån fremover blive samlet på en liste på 'Min side', så du kan se tilbage på dine tidligere læseoplevelser.

Tilføj tidligere lånte materialer

Du kan sagtens tilføje ældre bøger-film-spil du har lånt. Find materialet i app'en, tryk på forsiden og tryk derefter på de 3 prikker i øverste højre hjørne af skærmen, så kan du vælge 'Tilføj til lånerhistorik'.
 

Dine data

For at kunne bruge huske-funktionen kræver det, at du har version 3.2.0 af appen, samtidig skal du acceptere de nye vilkår omkring dataopsamling første gang du åbner den. 
Du finder versionsnummer - under menupunktet 'Mere'.
Du kan altid trække dit samtykke tilbage og slette lånehistorikken, under 'Min side' -  'Indstillinger' - 'Mine data' 

'Noget der ligner'

I denne version af appen vil du også kunne finde mere inspiration til læsning.
Klik på forsiden af den bog du vil vide mere om - i bunden af skærmen finder du "Noget der ligner" - som er forslag til bøger der minder om den bog du kigger på.
Så er der ikke langt til dit næste læseeventyr.

NB - Funktionen er endnu i beta-test, så den aktiveres ikke ved alle bøger.