PressReader

Adgang
Adgang hjemmefra
PressReader giver online-adgang til over 7000 internationale aviser og tidskrifter. NB: det meste materiale er på engelsk.

PressReader indeholder aviser og magasiner i deres oprindelige udseende, således at alle detaljer fra den trykte version er tilgængelige. Der er samtidig et minimum på 45 dages arkiv.

Ofte er de tilgængelige før den trykte kopi i udgivelseslandet. Det er muligt at få oversat artiklerne, udskrive og få læst teksten op. Udgivelserne kan downloades i PDF-format, der er identisk med den trykte udgave. Du kan med fordel hente app'en PressReader, så det er let at holde styr på de aviser og magasiner du foretrækker. 

Sådan kommer du i gang

  • Log på - gå til PressReader via en pc og log på med dit bibliotekslogin, dvs det samme som når du låner materialer ved Biblioteket i Thy. 
  • Opret en bruger - udover dit bibliotekslogin, skal du oprette en bruger hos PressReader. Dette brugerlogin anvendes også til app'en PressReader.
  • Klik på knappen "Sign In" øverst i højre hjørne og vælg  "New user? Sign up now". Indtast dine oplysninger, og klik på "Done".
  • Lån de materialer du gerne vil læse - når de er valgt kan du herefter læse dem i PressReader app'en. 
  • Hent og åbn appen Pressreader, og log ind med den bruger du selv har oprettet. 
    Du har nu 72 timers adgang via appen. Hvis du vil forny materialer, skal logge på via en pc og låne materialerne igen, så de atter er tilgængelige via app'en. 
  • Bemærk - det er muligt at få tekst oversat og oplæst 

PressReader links:

Besøg PressReader via din pc

Er du på biblioteket og bruger du vores Wifi-net, så slipper du for login og password, gå blot ind på siden:  www.pressreader.com

Download PressReader til Android

Download PressReader til IOS

Bliv klogere på PressReader:

e-kurser.nu kan du få en gennemgang af Pressreader