Foredrag om HjerneRo: Slip tankemylder, bekymringer og overtænkning

19.12.23
Mød Martin Riis Kastrup, der er en af forfatterne bag den aktuelle bog ’HjerneRo’. når han besøger Thisted som en del af dette års Ordkraft-optaktsturné.

De fleste kender til tankemylder og bekymringer, der kører i ring og stjæler både søvn, overskud og livskvalitet. Men hvad kan man gøre?

Ifølge psykolog og forfatter Martin Riis Kastrup er løsningen at tænke mindre. For det er tankerne, der er årsagen til, at vi oplever at være stresset - ikke nødvendigvis vores omstændigheder. Og det kan du høre meget mere om, når Martin Riis Kastrup gæster Biblioteket i Thisted som en del af optakten til Ordkraft 2024.  

På denne aften kan du blive klogere på, hvordan du kan slukke for grublerier og bekymringer. Hvordan du kan genoplade dine mentale batterier, og hvordan du kan bruge Martin Riis Kastrup og Mads Hyldigs bog HjerneRo til at finde balance i dit arbejdsliv. 

Martin Riis Kastrup har på egen krop erfaret, hvad det betyder, når man har alt andet end hjernero. Efter at have fået en kræftdiagnose, var tankerne og livsenergien ved at løbe fra ham. Men han fandt en metode, der virker. Når vi lærer at give slip på tankemylder, overtænkning og unødvendige bekymringer, vil vores stressniveau falde helt af sig selv.

Lån bogen HjerneRo : slip tankemylder, bekymringer og overtænkning

Læs mere om HjerneRo og forfatterne bag

Martin Riis Kastrup er på turne til nordjyske biblioteker til marts som en del af optakten til Ordkraft - ord- og litteraturfestival 2024. 
Tirsdag den 5. marts 2024 kl. 19.00 - 21.00 kan du opleve ham på Biblioteket i Thisted. 

Læs mere om arrangementet og køb billet her.
 

Materialer